Op zoek naar bloedsuikerspiegel te laag?

 
bloedsuikerspiegel te laag
Hypo en hyper.
Dat komt bijvoorbeeld door eten, drinken, bewegen, stress, emoties of een griepje. Een te lage bloedsuikerspiegel heet hypoglykemie, of kort gezegd hypo. Een te hoge bloedsuiker heet hyperglykemie, afgekort tot hyper. Hoe herken je een hypo? Als je bloedsuikerspiegel onder de 4 mmol/l komt, heb je een hypo.
Lage bloedsuiker spiegel, vermoeid en bleek Dokter.nl.
Anoniem 4 januari 2010 om 1115: 14. Meer vragen over laag bloedsuiker, hypoglycaemie. moe 19 januari 2010 om 1519: 15. kan je ook af en toe een te lage bloedsuikerspiegel hebben? ik heb bloed laten prikken en er was niks te zien, maar af en toe heb ik het gevoel dat hij ineens heel erg daalt.
Lage Bloedsuiker Voorkomen Verhelpen Bij Diabetes Type 2? 7 Tips.
Teveel insuline spuiten zal er voor zorgen dat je bloedsuikerspiegel gevaarlijk laag zal worden. Er worden dan teveel suikers uit te bloedbaan opgenomen. Als je vaak een te lage bloedsuikerspiegel hebt, kan het beste je arts en/of apotheker een seintje geven.
Welke klachten bij te hoge of lage suikerwaarde? Key.
Wat kun je doen als je een hypo hebt? Stop met wat je aan het doen bent. Controleer je bloedglucose, neem 20 gram glucose bijvoorbeeld druivensuiker of limonadesiroop en test na een kwartier nog een keer. Zit je dan nog te laag, neem dan opnieuw glucose.
Dip door een lage bloedsuikerspiegel? Gezondheidsnet.
Dip door een lage bloedsuikerspiegel? Gepubliceerd: 01-01-2007 Gewijzigd op: 12-01-2014. Ik heb last van hypoglykemie; mijn bloedsuikerspiegel is vaak te laag. Nu vraag ik me af hoe het kan dat je je daar ook heel naar bij gaat voelen? Het is toch een lichamelijke afwijking en geen psychische?
Mijn bloedsuiker is te laag bij diabetes type 2 Thuisarts.
Met de behandeling probeert u uw bloedsuiker dus zoveel mogelijk tussen de 45, en 9 mmol/l te houden. Wanneer is de bloedsuiker te hoog of te laag? Uw bloedsuiker glucose is te laag als deze onder de 3.5 mmol/l zit.
Te laag bloedsuiker gehalte Forum Interne geneeskunde Ziekenhuis.nl.
Ik ben niet bekend met diabetes.Wel hebben ze mijn bloedsuikerspiegel een paar keer inderdaad geprikt en die was een keer 9.4 en 9.9 op de nuchtere maag.Die doktersassistente zei toen tegen mij dat dit goed was.Maar omdat ik nu de hele tijd last heb van een laag bloedsuikerspiegel vertrouw ik het niet.Maar aan alleen de bloedsuikerspiegel heb je toch niet voldoende om te kunnen bepalen of je diabetes hebt of niet?
Lichamelijke klachten door schommelende bloedsuikerspiegel Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Omdat bij vrijwel niemand echter het glucosegehalte voortdurend te laag is, wordt de term hypoglycemie meestal gebruikt om een schommelend glucosegehalte of een schommelende bloedsuikerspiegel aan te duiden. Bij een lage bloedsuikerspiegel ontstaat er een tekort aan glucose bloedsuiker in je hersenen.

Contacteer ons