Zoeken naar symptomen als

 
symptomen als
Symptomen van borstkanker.
Als u symptomen van borstkanker vermoedt, is het belangrijk om daarmee snel naar de huisarts te gaan. Dan kan een eventuele diagnose borstkanker zo vroeg mogelijk worden gesteld en kunt u indien nodig zo snel mogelijk worden behandeld. Maar wat zijn de symptomen precies?
Hartfalen: Oorzaken en symptomen HartKliniek Nederland.
Een aldosteronantagonist, spironolacton of eplerenone, wordt gebruikt als aanvulling op behandeling met een diureticum, ACE-remmer en blokker bij persisterende ernstige symptomen van hartfalen NYHA-klasse III-IV. Als u een ACE-remmer of een aldosteron-remmer niet verdraagt, dan wordt vaak een angiotensine A II-remmer voorgeschreven.
Symptomen shock herkennen.
Daardoor kan in combinatie met wat er gebeurd is het vermoeden van shock snel uitgesproken worden. Symptomen van shock. Bleke, koude, klamme/zweterige huid. Bij sommige vormen van distributieve shock wordt de huid hoogrood in plaats van bleek. Ingevallen gezicht, spitse neus. Misselijk/ziek gevoel, zieke indruk. Snelle hartslag en oppervlakkige ademhaling en geeuwen. Pijn op de borst hart krijgt niet genoeg zuurstof. Mocht je twijfelen bel dan de hulpdiensten. Overleg met de meldkamer en laat een ambulance komen. Het te laat reageren op shock kan onomkeerbare schade of de dood van het slachtoffer betekenen. Als je het menselijk lichaam gaat bekijken kom je erachter dat er processen af kunnen spelen waar we eigenlijk niet over na hoeven te denken.
De tien symptomen van dementie Dementie.nl.
Deze vragen komen bij je op als je vermoedt dat er bij je naaste iets anders speelt dan normale veroudering. Maar hoe weet je nu of er echt iets aan de hand is en of je je zorgen moet maken? De tien symptomen van dementie helpen je om beginnende dementie te herkennen.
Symptomen en klachten van spataderen Helder kliniek.
De klachten en symptomen op een rijtje. Oppervlakkige spataderen zijn goed te zien op de huid. Ze zien er kronkelig, paarsblauw en soms gezwollen uit in dat geval kan men ze ook voelen. Spataderen ontstaan als een gevolg van slappe vaatwanden, waardoor het bloed niet goed door het lichaam vervoerd kan worden.
Symptomen prostaatkanker, hoe herkent u dit? Andros Mannenkliniek.
Eventuele symptomen treden vaak pas laat op. Veelal zijn het plasklachten. Deze klachten lijken sprekend op de symptomen van een goedaardige vergroting van de prostaat, een afwijking die ook veel ouder wordende mannen treft. Vaak zelfde symptomen als goedaardige prostaatvergroting.
Ik heb ALS Thuisarts.
Om de verpleging en verzorging aan huis goed te regelen is er een informatiepakket voor het aanvragen van een indicatie gemaakt door de VSN, VV Nederland, het ALS Centrum en het CIZ. U kunt dit informatiepakket aan de wijkverpleging geven.
ALS, Symptomen en Oorzaken van Amyotrofische Laterale Sclerose Dieet Ervaringen Forum.
Aan het begin kan je uit de klachten niet meteen constateren dat ALS zich aan het ontwikkelen is. De eerste symptomen zijn vaak nog niet zo duidelijk of ernstig. De eerste klachten zijn vaag, zoals onhandigheid, minder goed kunnen articuleren of moeilijk lopen.

Contacteer ons