Zoeken naar duizelig

 
duizelig
BPPD; kortdurende bewegingsafhankelijke duizeligheid Duizeligheidscentrum.
BPPD; kortdurende bewegingsafhankelijke duizeligheid. Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid BPPD kenmerkt zich door acute draaiduizeligheid die ontstaat bij bewegingen, bijvoorbeeld als u gaat liggen en/of vanuit liggende houding overeind komt. De draaiduizeligheid is zeer heftig maar duurt kort, gewoonlijk minder dan een minuut.
Duizeligheid Thuisarts.
als er andere klachten bij komen. als duizeligheid na 4 weken nog niet over is. Bent u duizelig na een val of klap op uw hoofd? Lees dan daar verder. Wat is uw situatie? Ik ben duizelig. Ik ben een oudere en duizelig.
Duizeligheid in het Duits vertaald uit het Nederlands.
duizeligheid vorm van duizelig.: duizelig bijvoeglijk naamwoord. schwindlig bijvoeglijk naamwoord. Vertaal Matrix voor duizelig.: Verwante woorden van duizelig.: Verwante definities voor duizelig.: met een draaierig gevoel alsof je gaat vallen 1. ik werd duizelig toen ik naar beneden keek 1.
Duizelig Vrouw en Overgang.
Ik was trouwens 42 toen het begon, en wist niet wat er met mij gebeurde. Ben dan ook door een diep dal gegaan, alleen door die duizelig je denkt dat je van alles mankeert. Ik zat toender tijd iedere week bij mijn huisarts zo naar voelde ik mij.
Duizeligheid 5 veelvoorkomende oorzaken Dokteronline.com.
Benigne Paroxismale Positie Duizeligheid BPPD is een goedaardige vorm van duizeligheid en treedt af en toe op door de stand van het hoofd. Zo kunt u duizelig worden wanneer u omhoog kijkt, voorover buigt of tijdens het liggen omdraait. Benigne Paroxismale Positie Duizeligheid wordt vermoedelijk veroorzaakt door de tijdelijke aanwezigheid van gruis in het evenwichtsorgaan of slijtage van het evenwichtsorgaan.
Puzzelwoordenboek DUIZELIG.
Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Maximiliaan, Worm of Vlooientheater. Ook in de database. Duizelig worden 3. Duizelig zijn 1.
Waarom ben je soms duizelig? Dokter.nl.
Home // Nieuws // Keel, Neus Oren // Waarom ben je soms duizelig? Waarom ben je soms duizelig? Duizelig we zijn het allemaal wel eens maar wanneer het vaak voorkomt dat de wereld draait en je bang bent dat je valt dan wil je weten waarom je duizelig bent.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om je gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website Ziekenhuis.nl relevante aanbiedingen te doen.

Contacteer ons