Op zoek naar duizelig?

 
duizelig
Duizeligheid: als alles plotseling draaierig wordt Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Duizeligheid, types, onderliggende oorzaken en behandelingen Duizeligheid of een duizelig gevoel is iets wat we allemaal wel kennen en op één of ander moment ervaren. Meestal is dui. Draaiingen in het hoofd, duizelingen en gevoel van omvallen Draaiingen in het hoofd of duizelingen zijn zeer vervelend.
Duizeligheid Thuisarts.
als er andere klachten bij komen. als duizeligheid na 4 weken nog niet over is. Bent u duizelig na een val of klap op uw hoofd? Lees dan daar verder. Wat is uw situatie? Ik ben duizelig. Ik ben een oudere en duizelig.
Duizeligheid en vertigo: Oorzaken van duizelig gevoel Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts. Duizelig, moe, misselijk: oorzaken duizeligheid bij opstaan Wat kunnen de oorzaken zijn van mijn duizeligheid en moe zijn? Waarom kan ik duizelig worden bij het opstaan? De oorzaken van duizeligheid Lees hier alles over de oorzaken van duizeligheid en de symptomen die erbij horen.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Duizeligheid.
Om je bloedsuikerspiegel zo min mogelijk te laten schommelen, is het goed om iedere twee of drie uur wat te eten. Ben je duizelig, eet dan enkele dextrosetabletten druivensuiker of drink een glas flink zoete aanmaaklimonade niet met zoetstof, dus geen light.
Duizeligheid: oorzaken, symptomen en behandeling.
weet niet of ik hier de enige in ben.maar ik wordt vaak duizelig in winkels vanwege de TL verlichting.hebben hier meer mensen last van.het lijkt dan net of t licht trilt/flakkert.maar in mij omgeving verklaard iedereen mij voor gek.dus vandaar deze reactie in de hoop dat ik niet de enige ben.
duizelig Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: duizelig EN duizelig ES duizelig FR. Vertalingen duizelig NLDE. d y z l x. als alles om je heen lijkt te draaien schwindelig.
Duizeligheid bij burnout. Duizelingen, draaierig en instabiliteit.
Ze proberen de verschillende signalen tot een bruikbaar signaal te verwerken, waardoor je je duizelig kunt gaan voelen. Personen met een burn-out kunnen zelfs al bij geringe inspanning moe en duizelig worden. Het is een teken van je lichaam dat je moet stoppen en rust moet nemen.

Contacteer ons