Resultaten voor duizelig

 
duizelig
Duizeligheid KnoCare.
Richtlijnen / Artikelen / E-learning. Wat is duizeligheid? Iedereen is wel eens duizelig. Toch is het moeilijk het begrip duizeligheid te omschrijven. In het algemeen wordt onder duizeligheid verstaan, het gevoel dat je hebt als de relatie met de ruimte om je heen verstoord is.
Duizeligheid NHG.
Aspecifieke duizeligheid: als geen eenduidige verklaring voor de klachten is te vinden. Richtlijnen beleid Naar de tekst van de NHG-Standaard. Wees bij duizeligheid alert op beperkingen in het dagelijks functioneren, angst, somberheid, sociaal isolement en vallen als gevolg van de klachten.
Duizeligheid: oorzaken, symptomen en behandeling.
weet niet of ik hier de enige in ben.maar ik wordt vaak duizelig in winkels vanwege de TL verlichting.hebben hier meer mensen last van.het lijkt dan net of t licht trilt/flakkert.maar in mij omgeving verklaard iedereen mij voor gek.dus vandaar deze reactie in de hoop dat ik niet de enige ben.
Duizeligheid Duizeligheidscentrum.
Ook kunt u last hebben van angst, transpireren, misselijkheid en braken. Duizeligheid is een klacht die veel voorkomt. Veel huisartsen horen deze aandoening op hun spreekuur. Bij 3 tot 14% van de patiƫnten die bij de huisarts komt is duizeligheid de hoofdklacht.
Duizeligheid Apotheek.nl.
Ik ben een oudere en duizelig. Het kan zijn dat u een of meer klachten heeft, tegelijk of afwisselend. Bent u duizelig na een val of klap op uw hoofd? Lees dan daar verder. Kijk voor meer informatie over Duizeligheid op www.thuisarts.nl.
Acute draaiduizeligheid BPPD Treant Zorggroep.
Het helpt om af en toe de hoofdbeweging te maken waar u duizelig van wordt. Na enkele weken is de duizeligheid verdwenen. Als BPPD langer duurt, verwijst de huisarts u naar het ziekenhuis. De specialist behandelt BPPD met een repositiemanoeuvre.
Duizeligheid.
Om je bloedsuikerspiegel zo min mogelijk te laten schommelen, is het goed om iedere twee of drie uur wat te eten. Ben je duizelig, eet dan enkele dextrosetabletten druivensuiker of drink een glas flink zoete aanmaaklimonade niet met zoetstof, dus geen light.
Waarom ben je soms duizelig? Dokter.nl.
Home // Nieuws // Waarom ben je soms duizelig? Duizelig we zijn het allemaal wel eens maar wanneer het vaak voorkomt dat de wereld draait en je bang bent dat je valt dan wil je weten waarom je duizelig bent.

Contacteer ons