Meer resultaten voor duizelig

 
duizelig
Duizeligheid en vertigo: Oorzaken van duizelig gevoel Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts. Duizelig, moe, misselijk: oorzaken duizeligheid bij opstaan Wat kunnen de oorzaken zijn van mijn duizeligheid en moe zijn? Waarom kan ik duizelig worden bij het opstaan? De oorzaken van duizeligheid Lees hier alles over de oorzaken van duizeligheid en de symptomen die erbij horen.
Duizeligheid Thuisarts.
als er andere klachten bij komen. als duizeligheid na 4 weken nog niet over is. Bent u duizelig na een val of klap op uw hoofd? Lees dan daar verder. Wat is uw situatie? Ik ben duizelig. Ik ben een oudere en duizelig.
BPPD; kortdurende bewegingsafhankelijke duizeligheid Duizeligheidscentrum.
BPPD; kortdurende bewegingsafhankelijke duizeligheid. Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid BPPD kenmerkt zich door acute draaiduizeligheid die ontstaat bij bewegingen, bijvoorbeeld als u gaat liggen en/of vanuit liggende houding overeind komt. De draaiduizeligheid is zeer heftig maar duurt kort, gewoonlijk minder dan een minuut.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Duizeligheid Zelfzorg.
Als het vaker optreedt, kan er sprake zijn van Benigne goedaardige Paroxismale aanvalsgewijze Positie Duizeligheid BPPD. Dit is een goedaardige vorm van duizeligheid die optreedt bij bewegingen van het hoofd. Ook kan draaiduizeligheid het gevolg zijn van een uitgeschakelde evenwichtszenuw, bijvoorbeeld wanneer deze ontstoken is.
Duizeligheid: oorzaken, symptomen en behandeling.
weet niet of ik hier de enige in ben.maar ik wordt vaak duizelig in winkels vanwege de TL verlichting.hebben hier meer mensen last van.het lijkt dan net of t licht trilt/flakkert.maar in mij omgeving verklaard iedereen mij voor gek.dus vandaar deze reactie in de hoop dat ik niet de enige ben.
Iedereen is wel eens duizelig. Duizeligheid kan oorzaken hebben.
Gezonde ontbijt recepten. Door Carina Twerda op 10/11/13 1515.: binnenoor braken draaierigheid duizelig duizeligheid evenwichtsorgaan evenwichtsorganen evenwichtszenuw hartritmestoornis licht in hoofd middenoorontsteking misselijkheid ogen oorsuizen oren stabiliteit suikerziekte tumor. Bijna iedereen is wel eens duizelig. Duizeligheid kan verschillende oorzaken hebben.
Duizeligheid Duizeligheidscentrum.
Ook kunt u last hebben van angst, transpireren, misselijkheid en braken. Duizeligheid is een klacht die veel voorkomt. Veel huisartsen horen deze aandoening op hun spreekuur. Bij 3 tot 14% van de patiƫnten die bij de huisarts komt is duizeligheid de hoofdklacht.

Contacteer ons